Stan Pontoon 4111

IDEELLE FOR INNENLANDS TRANSPORT, KONTRAKTSARBEID OG MUDRING
Stan Pontoon 4111
Stan Pontoon 4111 40,8 133,86 11,4 37,4 640 1410944 460 460 10 22046

Design

  1. UBEGRENSET NAVIGERING

    Ubegrenset navigering; klassifisert for innenlands, kystgående og havgående transport av last.

  2. INNENLANDS SLUSER

    Ideell størrelse for å passere gjennom innenlandssluser.

  3. HURTIG LEVERING

    Hurtig levering fra lageret på grunn av standardisert utforming og byggeteknikk og forhåndsutformede alternativer.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

OPTIMALISERING AV KONSTRUKSJON

Damen Pontoons Innovation

 

Damen Stan flottører blir kontinuerlig optimalisert for design og konstruksjon både av Damens egen forskningsavdeling og av renommerte institutter som MARIN. Et sentralt fokus er å bruke mindre stål uten å kompromittere noen viktige skipskjennetegn som styrke og lastekapasitet. Et annet mål er å optimalisere skrogets form slik at flottørene er så drivstoffeffektive som mulig når de er under sleping.

FORSKNING OG UTVIKLING

CFD Analysis

 

Analyse av numeriske strømningsberegninger og modelltestingsteknikker brukes for verifisering og optimalisering av skrogformer. FEM-analyse anvendes for strukturanalyse og optimalisering, mens 3D-ingeniørarbeid legger til rette for ruting og plan for alle komponentene. Spesialiserte designberegninger utføres internt av vår omfattende og erfarne forskningsavdeling og verifiseres av sanntidsdata som avledes fra utprøvingstester i skalamodell.

OMFATTENDE KORROSJONSHEMMENDE TILTAK

Extensive anti-corrosion measures

 

Alle Damens flottører og lektere inneholder avanserte løsninger for korrosjonsbeskyttelse. Alle ståldeler er godt avrundet, det er ingen skarpe hjørner, og sveising er utført uten overlapping eller underskjæring. Alle områder er lukket og lett tilgjengelig for bevaring og vedlikehold. Dekkene er glatte med skråslipte kanter, noe som gjør dem lette å male og rengjøre, det brukes også et internasjonalt malingssystem av topp-kvalitet.

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Nyheter

Nedlastinger

Relaterte produkter

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 16 35273,6

Lengde (meter) Lengde (fot) 16,76 54,99

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 894 894

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 11 12,65

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 5,94 19,49

Harbour Tug

Lengde (meter) Lengde (fot) 19,7 64,63

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 714 714

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 12,3 27116,58

Krankapasitet (knop) Krankapasitet (mph) 9,2 10,59

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 8,06 26,44

Utility / Support Vessel

Lengde (meter) Lengde (fot) 63 206,69

Dødvekt (tonn) Dødvekt (pund) 1720 3791951

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 23,5 77,1

Dybde (m) Dybde (fot) 4,5 14,76

Krankapasitet (tm) Krankapasitet (pund fot) 45 325485,62

Barge

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 21 46296,6

Lengde (meter) Lengde (fot) 23 75,46

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 1246 1246

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 10,5 12,08

Dybdegang (m) Dybdegang (fot) 2,3 7,55

Utility / Support Vessel

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 44 97002,4

Lengde (meter) Lengde (fot) 30,1 98,75

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 2460 2460

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 11 12,66

Width (m) Width (fot) 9,1 29,86

Push Boat

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...