Safety Standby Vessel 4711

FOR NØDRESPONS I NÆRHETEN AV OFFSHORE-PLATTFORMER
Safety Standby Vessel 4711
Safety Standby Vessel 4711 48 157,48 13,5 15,53 125 125 11 36,09 425 936955

Design

  1. DEDIKERT DESIGN

    Dette fartøyet er utelukkende utformet for beredskapsoperasjoner. Dens kompromissløse konstruksjon og utrustning sørger for at hver eneste detalj maksimerer dens evne til å legge til rette for slike operasjonene. Den aktuelle lovgivningen i Nederland, Storbritannia, Danmark og Norge må strengt overholdes.

  2. DRIVSTOFFØKONOMISERING

    Stor oppmerksomhet er gitt til et økonomisk fremdriftsopplegg. Et grunnleggende enkeltpropell-opplegg i kombinasjon med en inntrekkbar baugpropell gir en svært kostnadseffektiv løsning. Drivstoffeffektiv saktegang oppnås ved kun å bruke den inntrekkbare baugpropellen.

  3. OPTIMALISERT SJØGANG

    Designprosessen har involvert omfattende analyse av kravene til effektiv sjøgang under typiske forhold i den sørlige delen av Nordsjøen. Spesiell oppmerksomhet er viet mannskapets komfort over lengre perioder til sjøs, og av denne grunn er innkvarteringsrommene plassert i den bakre seksjonen av fartøyet.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Nedlastinger

Relaterte produkter

Lengde (meter) Lengde (fot) 53,7 176,18

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 11,2 12,89

Krankapasitet (tm) Krankapasitet (pund fot) 47,95 346823,01

Innkvartering (passasjerer) Innkvartering (passasjerer) 34 34

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 12,5 41,01

Multi Purpose Vessel

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...