Platform Supply Vessel 3300 CD

ET DEDIKERT FARTØY FOR FLEKSIBLE FORSYNINGSOPPGAVER
Platform Supply Vessel 3300 CD
Platform Supply Vessel 3300 CD 3500 7716100 80 262,47 13,5 15,53 16,2 53,15 720 7750,02

Design

  1. ET UNIKT IØYNEFALLENDE DESIGN

    Alle fartøyene er utformet med sterk vektlegging på effektivt lasteinntak kombinert med utmerket drivstofføkonomisering.

  2. DRIVSTOFFEFFEKTIVITET

    Det slanke skroget til PSV reduserer drivstofforbruket, ikke bare i rolig sjø men spesielt i røff sjø.

  3. MANNSKAPSKOMFORT

    Innkvarteringen er utformet til den høyeste standard. Hver eneste lugar har tilgang til internett, radio og TV.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

UTVIKLING AV PSV

Development of the PSV 

Det slanke skroget til Damen PSV reduserer drivstofforbruket, ikke bare i rolig sjø, men spesielt ved høy sjø. Stamping er redusert til svært lave nivåer, og dermed leveres forbedret komfort og sikkerhet for mannskap, fartøy og last.

E3 PSV-PROSJEKT

E3 PSV ProjectDamens prioritet under designprosessen har vært å redusere innvirkningen fartøyene har på miljøet. Startpunktet har vært at å skape det rette skroget er avgjørende, da dette er nøkkelfaktoren for å redusere drivstofforbruket. Hvert eneste tonn med drivstoff spart omsettes direkte til en reduksjon i utslipp. I tillegg oppfyller de nye fartøyene de siste kravene fra DNV Ren Design og Lloyds miljøbeskyttelsesregister.

 Beliggenheten til oljetanker, skrogets kledning, kjølemidler, ballastvann, avfallsvarmegjenvinning og andre miljømessige aspekter ble også nøye vurdert og inkorporert i det endelige designet.

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Nyheter

Nedlastinger

Relaterte produkter

Dødvekt (tonn) Dødvekt (pund) 4100 9038860

Lengde (meter) Lengde (fot) 87 285,43

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 14,5 16,68

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 17,6 57,74

Dekksareal (m2) Dekksareal (fot2) 840 9041,68

Platform Supply Vessel

Dødvekt (tonn) Dødvekt (pund) 2500 5511500

Lengde (meter) Lengde (fot) 73 239,5

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 12,2 14,04

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 15 49,21

Dekksareal (m2) Dekksareal (fot2) 530 5704,87

Platform Supply Vessel

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 150 330690

Lengde (meter) Lengde (fot) 74 242,78

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 8800 8800

Vinsjetrekkraft (tonn) Vinsjetrekkraft (pund) 300 661380

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 18,5 60,7

Anchor Handling Tug

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 120 264552

Lengde (meter) Lengde (fot) 66 216,54

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 7000 7000

Vinsjetrekkraft (tonn) Vinsjetrekkraft (pund) 250 551150

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 16,4 53,81

Anchor Handling Tug

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...