Liquefied Gas Tanker 6500 LNG

TRANSPORT AV KONDENSERT GASS, ENTEN DET ER LNG, LGP ELLER ANDRE TYPER. TILGJENGELIG I AVKJØLTE ELLER HALV-AVKJØLTE OPPLEGG MED FULLT ISOLERTE TANKER
Liquefied Gas Tanker 6500 LNG
Liquefied Gas Tanker 6500 LNG 6500 229546 105,9 347,35 5,6 18,37 13 14,96 18,6 61,02
Liquefied Gas Tanker 6300 7500 264860 115,84 380 5,6 18,37 13 14,96 18,6 61,02
Sammenlign med andre Liquefied Gas Carrier

Design

  1. UKOMPRIMERT GASS KAN BRUKES FOR FREMDRIFT ELLER AUX-MOTORER/ OPPVARMING

    For et gassfraktende fartøy vil bruken av produktet for fremdrift redusere behovet for kondensering og gi en økonomisk løsning for operatøren.

  2. MODERNE UTFORMING AV STYREHUS OG MANNSKAPETS INNKVARTERING

    Opplegget for denne tankeren inkluderer et styrehus som gir et optimalt overblikk over dekket ikke bare for lasteoperasjoner, men også når det seiler til sjøs og ved manøvrering i trange farvann. Mannskapets innkvartering er moderne, komfortabel og effektiv, og mannskapets velvære har vært en avgjørende faktor.

  3. UTPRØVD TANKUTFORMING OG OPPLEGG

    Lastetankene og deres støttesystemer leveres av velkjente og renommerte underleverandører. For fartøyet er dette grunnvollen for en vellykket drift med minimal nedetid og optimal økonomisering i driften.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Nyheter

Nedlastinger

Relaterte produkter

Dødvekt (m3) Dødvekt () 7500 264860

Lengde (meter) Lengde (fot) 115,84 380

(m) (fot) 5,6 18,37

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 13 14,96

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 18,6 61,02

Liquefied Gas Carrier

Dødvekt (m3) Dødvekt () 3000 105944

Lengde (meter) Lengde (fot) 99,9 320,48

(m) (fot) 3,25 10,66

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 10 11,51

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 11,3 35,52

Liquefied Gas Carrier

Dødvekt (m3) Dødvekt () 1500 52972

Lengde (meter) Lengde (fot) 72,27 237,1

(m) (fot) 3,05 10

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 10 11,5

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 11,3 37,07

Liquefied Gas Carrier

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...