Damen Fast Ferry 4010
Damen Fast Ferry 4010 40 131,2 10,7 35,1 445 445 35 40,25 445 445

Design

  1. HØY EFFEKTIVITET

    Oppnådd gjennom lavt drivstofforbruk og optimal seteordning for passasjerer.

  2. HØY SIKKERHETSSTANDARD

    IMO HSC 2000 kategori A-samsvarende.

  3. VALG AV FRENDRIFTSMIDLER

    Tilgjengelig med Servogir styrbare stigningspropeller og MJP bannstråler.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

DESIGN OG INGENIØRARBEID I FULL 3D

Ferries innovation

 

Hver ferge er utformet og konstruert i full 3D. Dette gjør det mulig for Damen å effektivt planlegge og gjennomføre byggingen. Hvert eneste rom i fartøyet blir virtuelt utstyrt for å evaluere vekt og ytelse, samt for å lage effektive planløsninger. 3D-ingeniørarbeid er utgangspunktet for komplekse logistiske prosesser som muliggjør global konstruksjon.

FREMDRIFT MED LNG

Public transport research and development

 

Damen har utviklet flere attraktive økologiske løsninger for fartøysfremdrift. Dette gir store reduksjoner i utslipp av NOx og PM. Effektive skrogformer og lettvektige materialer betyr at energibehovet kan reduseres til svært beskjedne nivåer. Fergene er ideelt sett egnet for LNG-fremdrift. Skreddersydde design er også tilgjengelig.

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Public transport research and development

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Make your choice

Nyheter

Nedlastinger

Damen Fast Ferry 3209

Lengde (meter) Lengde (fot) 32,3 105,94

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 9,9 32,47

Passasjerer Passasjerer 294 294

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 25 28,75

Kapasitet Kapasitet 294 294

Lær mer ›

Passenger Ferry

Damen Fast Ferry 3609

Lengde (meter) Lengde (fot) 36,2 118,74

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 9,9 32,47

Passasjerer Passasjerer 388 388

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 25 28,75

Kapasitet Kapasitet 388 388

Lær mer ›

Passenger Ferry

Damen Fast Ferry 4212

Lengde (meter) Lengde (fot) 42,2 138,45

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 11,6 38,06

Passasjerer Passasjerer 447 447

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 40 46,03

Kapasitet Kapasitet 447 447

Lær mer ›

Passenger Ferry

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...