Anchor Handling Tug Supplier 200

IDEELL FOR ANKERHÅNDTERING
Anchor Handling Tug Supplier 200
Anchor Handling Tug Supplier 200 200 440920 89 291,99 13500 13500 400 881840 22 72,18

Design

  1. OMFATTENDE VINSJEPAKKE

    En omfattende vinsjepakke er installert på fartøyet med et valg mellom lavtrykkshydraulikk og en elektrisk drevet AHT vinsjepakke.

  2. TOPPMODERNE FREMDRIFTSSYSTEMER

    Opplegget for fremdriftsinstallasjonen kan være enten diesel-direkte eller hybrid, avhengig av fartøyets driftsprofil.

  3. SVÆRT TILPASNINGSDYKTIGE STANDARD PLATTFORMER

    AHTS grunndesign kan enkelt tilpasses for operasjoner over et bredt spekter av vanndybder; inkludert utførelse av ankerhåndtering, lastforsyning, ROV-support, brannslukking eller til og med undervannskonstruksjon.

Tjenester

KUNDEFINANSIERING

Damen customer finance

Damen kundefinansiering tilbyr et bredt spekter av finansieringsordninger. Disse er tilgjengelig for alle typer fartøy, utstyr og tilknyttede tjenester, inkludert de prefabrikkerte skipsbyggingssettene som leveres av Damens avdeling for teknisk samarbeid.

Damens opplegg for kundefinansiering er ikke bare for privateide, små og mellomstore firmaer, vi bistår også myndighetsorganer som kystvakt, politi og havnemyndigheter. Damen har forbindelser med alle Nederlands-baserte kommersielle banker, samt flere utenlandske banker. Som en sentral kunde av det nederlandske eksportkredittbyrået, Atradius, har Damen omfattende erfaring med å arrangere eksportlån i kombinasjon med eksportkredittforsikring.

SKIPSLEVERINGSTJENESTER

Damen skipsleveringstjenester sørger for at våre kunder mottar sine fartøy trygt, rene og klare for drift. Vi tilbyr total omsorg for alle logistiske tjenester gjennom vårt verdensomspennende støttenettverk. Våre Skipsleveringstjenester inkluderer egen kjøltransport, tunge løft, sleping og halvnedsenkbar transport.

Som en internasjonal skipsbygger har Damen utstrakt kunnskap om hvert fartøy og om transportkontrakter og vilkår, og vi har mange års erfaring med skipsfart til fjerne destinasjoner. Kort sagt, våre kunder nyter godt av våre pålitelige og konkurransedyktige skipsfartløsninger.

RESERVEDELSTJENESTER

Damen reservedelstjenester tilbyr konkurransedyktige priser, effektiv og kostnadseffektiv levering og korte responstider. Med mange års erfaring har vi etablert sterk kjøpekraft og et omfattende leverandørnettverk. Ved å utvide vårt nettverk av globale tjenestemidpunkt, kan vi forkorte våre responstider. Våre tjenester går lenger enn bare hurtig dellevering; vi tilbyr også forskjellige etterfyllingsløsninger som gjør at vi har delene på lager før du trenger dem. For å minimalisere livssykluskostnadene og forbedre fartøyets ytelse, er det avgjørende å ha de rette reservedelene. Vårt computerdrevne vedlikeholds styringssystem (CMMS) gjør lagerkontrollpåfyllingen fullstendig automatisert.

 

 

Online reservedelsbutikk

For å støtte våre kunder syv dager i uken, 24 timer i døgnet har Damen laget en online reservedelsbutikk på vår Serviceportal www.damenservices.com. Her kan du bestille reservedeler direkte fra vår nettkatalog. Vårt leveringsomfang er ikke begrenset til Damen-fartøy eller til katalogen. Hvis de delene du trenger ikke er tilgjengelig, inviterer vi deg til å fremme forespørsler på nettet. Din tjenestebehandler vil med glede gjøre det som trengs for å få tak i den aktuelle komponenten. Med Damen som din partner kan du oppleve fordelene ved en one-stop-shop.

DAMEN HANDEL

damen traiding

Damen er unik ved at vi tilbyr attraktive tilbakekjøpsgarantier for standard fartøy fra vårt produktutvalg til kunder eller den finansierende bank. Vi vet at Damen-kvalitet betyr at våre fartøy har en førsteklasses videresalgsverdi. Fartøy kjøpt 20 år tidligere har oppnådd sin byggepris når den videreselges etter to tiår.

Damen er glad for å kunne kjøpe tilbake fartøy eller hjelpe kundene med å forhandle når de kjøper et nytt fartøy. Vårt team tilbyr også en meglertjeneste, uansett om fartøyene er fra Damen eller fra andre skipsbyggere, og vi kan hjelpe kunder som ønsker å befrakte.

Innovasjon

DYNAMISK POSISJONERING

Dynamic Positioning 

Ordningene for fremdrift og strømforsyning har et overflødighetsnivå som påkrevd av en DP2-påtegning, noe som gir høy driftssikkerhet under tøffe forhold.

ØKONOMISK DESIGN

Economical Design 

Omhyggelig modellerte skroglinjer sammen med et særskilt utformet system for fremdrift og strømforsyning er avstemt for å oppnå lave tall for drivstofforbruk.

NEDERLANDSK MARITIM EKSPERTISE

Alle Damens fartøy nyter godt av den ekspertisen som er innsamlet i konsernets pågående forskningsprogrammer. Damen arbeider sammen med globalt renommerte forskningsinstitutter som Delft teknologiske universitet, Nederlands maritime forskningsinstitutt (MARIN) og Nederlands Organisasjon for anvendt vitenskapelig forskning (TNO), samt andre velrenommerte universiteter og ledende maritime selskaper.

TECHNICAL COOPERATION

Nyheter

Nedlastinger

Relaterte produkter

Pullerttrekkraft maks (tonn) Pullerttrekkraft maks (pund) 180 396828

Lengde (meter) Lengde (fot) 79 259,19

Kraft samlet (BKW) Kraft samlet (BKW) 10500 10500

Vinsjetrekkraft (tonn) Vinsjetrekkraft (pund) 410 903886

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 20 65,62

Anchor Handling Tug

Dødvekt (tonn) Dødvekt (pund) 5000 11023000

Lengde (meter) Lengde (fot) 90 295,28

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 13,6 15,65

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 19 62,34

Dekksareal (m2) Dekksareal (fot2) 1020 10979,19

Platform Supply Vessel

Lengde (meter) Lengde (fot) 84 275,59

Hastighet maks (knop) Hastighet maks (mph) 13,5 15,53

Krankapasitet (tm) Krankapasitet (pund fot) 100 723301,38

Innkvartering (passasjerer) Innkvartering (passasjerer) 42 42

Største skipsbredde (m) Største skipsbredde (fot) 19 62,34

Construction Vessel

Contact

Whether it's a simple question or you need assistance with your Damen product, we believe great things can start with a small conversation.

I'm interested in...